2012 m. rugpjūčio 12 d., sekmadienis

Stop dream, start breath...

Meilė meilė meilė ... Ohh... Ji nepaiso nieko, nei amžiaus, nei lyties, net širdies ar proto balso...
Įsimylime anksti, nors tai kartais nebūna tikra meilė..

Kodėl tai netikra?
Rimtai įsimylėti būnant vaiku beveik neįmanoma.
Kodėl?
Aišku, kad visi įsimylime pirmą kartą, kai dar būname vaikai, bet logiškai pagalvojus, padraugausi su tuo žmogumi, vėliau vis tiek susipyksit arba jūsų keliai išsiskirs.. Tokia meilė, kai vaikai užauga ir vis tiek myli vienas kitą - beveik neįmanoma.


Mes manome, kad mes įsimylėjome ir tai yra TIKRA meilė, bet tai nėra tas apie ką mes galvojame... Dauguma merginų ar net vaikinų pamatę savo manomąjį ,,vienintelį`` pasijaučia pakylėtai, atrodo lyg kažkas traukia nuo žemės ir matai tik jį arba ją, bei nori būti su juo/ja amžinai... Svajoji, kad rėktum, bėgtum, apsikabintum jį/ją, bet... tu nieko nedarai... Dauguma merginų vaidina atšiaurias kai vaikinas užkalbina... Pasitaiko merginų kurios svajoja ir bando pasiekti savo tikslą...
Gera turėti svajonių, bet retai kada jos virsta realybe... Turime išmokti gyventi... Kada nors visi žmonės susipras... Bet kol kas kol taip manome pamąstykime ką reikia daryti?
Manau dažnas paauglys ar paauglė yra įsimylėję... Įsimylėti yra gerai, bet manau, kad reikėtų saugotis mylint žmogų...



Dauguma žmonių mano, kad nereikia mylėti atsargiai, bet aš manau kitaip ir jums papasakosiu šiandien viską apie meilę.
Mylėti reikia atsargiai. Pirmiausia, jei jau įsimylėjai, turi jausti iš kito žmogaus šilumą. Taip pat, jei jau įsimylėjai, ,,patikrink`` ar žmogus yra tau tinkamas (neturi žalingų įpročių, yra neįdomus ir t.t.). Jei taip atsitiko, kad žmogus tau nėra labai priimtinas, bet tu jį myli, būtinai stenkis jį pataisyti. Jei ir tai nepadeda, tiesiog reikia stengtis pamiršti...
Žinau - sunku pamiršti žmogų kurį tu tikrai myli, bet... vis tiek teks jį pamiršti...
Manau būtų paauglių kurie paklaustų, kas padeda užsimiršti? Tai galiu patarti: tikrai ne valgymas visko iš eilės, žudymasis ir t.t.



  • Pirmiausia reikėtų išmokti ATSIPALAIDUOTI! Atsipalaidavimas suteikia jėgų daryti ką nors kito nei sėdėti ir naršyti savo galvą, kurioje yra blogų minčių.
  • Nesėdėk, SPORTUOK! Sportas - sveikata. Sveikata - gera savijauta. Gera savijauta - blaivios mintys.Ir visa tai reiškia vieną - blaiviu protu lengviau mąstyti, išvyti mintis.
  • Dar vienas dalykas kuriuo geriau išvarai savo mintis tai yra šypsojimasis. ŠYPSOKIS! Tai suteikia tau ne tik gražumo, bet ir savitumo tavyje, išskirtinumo, orumo.
  • Viena svarbi taisyklė - GYVENK! Niekada nepamiršk savo gyvenimo! Džiaukis juo, siek savo naujų ir senų užsibrėžtų tikslų!
  • JUOKIS! Juokas - tai vienas iš pagrindinių gyvenimo pralinksminimo būdų.
  • PIEŠK! Piešimu gali išreikšti daugiau jausmų, nei žodžiais ar darbais... Tiesiog paimk popieriaus lapą ir pradėk piešti ką jauti!

O taip pat svarbus žodis yra - NORĖK! Noras - tai visagalis dalykas. Jei labai norėsi kažko - viskas pavyks. Tiesiog - NORĖK IR PAMIRŠI!

 Kaip visur rašo - noras svarbiausias, bet dar svarbiau yra Tavo tikėjimas. TIKĖK ir nepalūši, pamirši... Nenustok tikėt, nes tik TIKĖJIMAS PAVERČIA TAVO GYVENIMĄ PASAKA!

Dievas pasirūpina visais kurie TIKI ir padeda tiems kurie TIKI. Tad tikėk ir garantuoju, kad tavo gyvenimas virs PASAKA! Dievas, jausdamas, kad tu tiki duos tau dar geresnį vaikiną ar merginą.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą